04.10.2010, 19:28:15
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Mai Ionut,
Pe femei le pot intelege, ca deseori sunt ca niste gainuse speriate si de umbra lor, dar tu ai pretentia ca esti barbat, nu? Dintre barbati doar poponarii sunt cei care merg pe virfuri , dau din minute si se vaita mereu ca au calcat gresit sau nu stiu ce au gindit sau au spus.
Ai barbatie in tine si nu mai considera orice gind care-ti trece prin minte ca fiind pacat! Atit am sa-ti spun..
Ce, ai omorit sau ai violat pe cineva saptamina trecuta, nu!, atunci revino-ti din starea asta parca de gay, cu offf, si vaiii, nu am mincat rosioare galbene la prinz si ma bate Dumnezeu, sau nu am taxat biletelul la autobuz in primele 10 secunde si ma vede Dumnezeu, vai ...hai fuguta la Duhovnic ca altfel nu ma mai pot apropia de Impartasanie!
De aceea ti-am spus, joaca mai putine jocuri pe computer si lucreaza PUTERNIC LA A DEVENI BARBAT, deoarece asta nu vine de la sine!
Dumnezeu apreciaza cind vede la om BARBATIA de care vorbesc si se mindresc si Sfintii, nu un om transformat de unii preoti, intitutii si de societate intr-o cirpa de sters pe jos!
|
Am ghicit! Esti ateu!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
|