View Single Post
Vechi 27.09.2010, 13:51:11
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Strigi dupa ajutor si nu ti se raspunde. Esti chemat pe nume ca sa se profite de tine. Nu iti scrie nimeni, nu te mai intreaba cineva "ce faci?", nu te mai viziteaza nimeni, sunt doar cateva motive care duc catre singuratate. Ea nu este atat de dureroasa cand ramai singur pe un munte, fata de cea pe care o traiesti printre oameni. Bine s-a spus, cea mai cumplita singuratate este aceea de a fi singur printre altii. De ne vom ruga, nu vom ramane niciodata singuri.
E mult adevar in tot ce spui- am trait sentimentul - si nu in familie. Din fericire, totul s-a schimbat- poate o transformare a mea, poate o transformare a celor din jur...dar eu cred ca totul ii datorez lui Dumnezeu!Slava lui Dumnezeu pentru toate!Toate au fost spre folosul si indreptarea mea.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote