View Single Post
Vechi 24.09.2010, 14:12:58
joseph_ben_iacob joseph_ben_iacob is offline
Banned

Data înregistrării: 22.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Abia v-ați înscris pe forum (sub acest nume) și aveți în acest moment 14 mesaje. 7 dintre ele sunt pe acest topic și în toate ați găsit motiv de harță cu "iubirea".
Nu am gasit motiv de harta caci nu asta am cautat. Am dorit sa atrag atentia asupra modului in care unii utilizatori jignesc si apoi se dau victime si cer banarea altor useri pe baza acestui fapt.

Citat:
Vă mai certați în alte topicuri cu alți utilzatori.
Nu. Daca imi puteti arata unde imi asum greseala. Am discutat in contradictoriu dar nu am jignit.

Citat:
De asta v-ați înscris, ca să aveți cu cine vă certa ?
Nu.

Citat:
Vă deranjează mesajele anumitor utilizatori ? Ignorați-le !
Nu ma deranjeaza mesajele care sunt cu bun simt, desi sunt in contradictie cu opiniile mele. Ma deranjeaza persoanele care aduc injurii si care apoi pozeaza in victime si cer banarea utilizatorilor.
Ma deranjeaza modul cum sunt banati utilizatorii, intr-un mod care denota discriminare.
V-as intreba sa imi spuneti de ce credeti ca a fost banat userul sorin_b. Are doar 7 postari si a fost banat. Poate imi spuneti si mie de ce, ca eu nu imi dau seama. Vad doar ca nu e ortodox si probabil asta e motivul principal.

Citat:
Protestați că utilizatorii neortodocși nu sunt tolerați ? Iată, eu sunt utilizator neortodox și sunt tolerat. Și nu m-am ferit să îmi afirm credința.
Sunteti o exceptie, desi problema e cu userii np care practic sunt vanati.

Citat:
Doar că m-am străduit să nu atac credința altora, deși am apărat-o mereu pe a mea. Sunteți oaspete, fiți atent la regulile casei și veți fi cinstit ca un oaspete, că nici unei gazde nu-i face plăcere să ia oaspeții de guler și să-i arunce afară.
Nimeni nu a atacat credinta ortodoxa cum aveti impresia. Atacul a fost in sens invers, lucru peste care se trece cu usurinta.
Sunteti subiectiv in afirmatia dvs, de ce credeti ca nu am fost atent la regulile casei?Mai degraba asa zisele gazde(unele din ele) nu sunt atente la propriile reguli insa lor li se trece cu vederea.