23.09.2010, 09:53:02
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de heaven
Da,de acord,dar si lipsa de iubire,minciuna,fariseismul,vorbele de ocara,trufia,poftirea la femeia/barbatul altuia/alteia,ranchiuna etc,toate sunt contrare crestinismului si multi dintre voi probabil chiar traiti cu ele,insa nu le vad etalate si condamnate de nimeni atat de vehement.
Toate,insa,ni se trag cred dintr-o CREDINTA LIPSITA DE IUBIRE...
Oare suntem noi investiti judecatori de cineva sa cantarim in balanta al cui pacat este mai mare?Oare nu ne-am obisnuit sa vedem paiul din ochiul vecinului si sa uitam de barna din al nostru?Ne simtim mai bine,mai piosi,imaculati,atunci cand aratam cu degetul spre greseala "mai mare" a altui frate?
Mi se pare firesc sa se ia atitudine doar atunci cand actiunile respectivelor persoane pericliteaza siguranta altora: nici eu nu sunt de acord cu paradele gay sau ca sa infieze copii,in rest,insa,ce treaba avem noi cu ce fac ei in viata personala?
Unii dintre voi spuneti ca se condamna pacatul si nu pacatosul...nu va cred!Ce frumos stim sa ambalam uratul in cuvinte frumoase si care suna bine!
Va vad pe unii dintre voi inversunati impotriva acestor oameni in mod direct,dispretuitori la adresa lor,privindu-i de sus mai rau ca pe niste viermi ce ar trebui exterminati si uitati ca fiecare dintre ei este fratele vostru si fiul Lui Dumnezeu,Care asa pacatos cum este acela este iubit de Tatal nespus!
|
Heaven, ai scris un mare adevar . Toti avem pacate, dar, bine-mersi, nu este nevoie sa facem parada din acestea tocmai pentru ca le realizam la ordinea zilei, insa tare ne pricepem sa aratam cu degetul la ceilalti, sau catre litera din lege, litera aleasa dupa bunul plac ( dovada de ipocrizie ). Caci, in realitate acea litera ne vizeaza pe absolut toti, asa crestini cum ne " simtim "si mai presus de " om " .