Citat:
În prealabil postat de Doriana
Si uite asa avem un exemplu concret despre cum devin oamenii celebri dupa moarte, aka cum devin iubiti dupa ce pleaca de pe forum. Oare de ce asteptam disparitia cuiva ca sa ii spunem cat de mult il iubim si nu o facem cand e langa noi? De ce e atat de greu de rostit un cuvant bun de apreciere? Sunt destui aici pe forum care scriu lucruri minunate dar nu primesc nici o dovada de apreciere sau prietenie care sa le arate ca nu se ostenesc degeaba, ca nu-si deschid inima fara folos si ca cineva e intarit de cuvintele lui.
Eu cred ca Scott a actionat dintr-un impuls de moment; a mai vrut el sa plece de vreo doua ori si atunci din cauza faptului ca s-a strigat contra protestantilor. Este un om demn si a preferat sa plece cu fruntea sus decat alungat. [desi probabil nu ar fi fost niciodata alungat, dar s-a grabit]. Desigur , e posibil sa ma insel si de data asta sa aiba alta motivatie.
Sa dea Dumnezeu sa fim mai darnici in aprecieri si zgarciti in acuze. Sa fugim de aruncatul cu piatra si sa iubim mila si vorba frumoasa. Doamne-ajuta!
|
Eu consider ca nu este necesar sa incepem cu sentimentalisme ca sa ne demonstram iubirea si aprecierea fata de un user sau altul...atata timp cat ti se raspunde la o postare sau porti un dialog civilizat si bazat pe bun simt, consider ca userii respectivi te iubesc si te apreciaza...nu e nevoie sa iti faca declaratii directe...
Referitor la faptul ca "s-a strigat contra protestantilor"...si asta ar fi un posibil motiv ca el sa plece...iar mi se pare neconcordant pentru un om cu coloana verticala care isi cunoaste si isi asuma responsabilitatea pentru el si faptele sale...eu consider ca e normal sa fim obiectivi, nu exista padure fara uscatura...ce trebuie sa faca romanii corecti si cinstiti cand vad si aud cum sunt apostrofati de mai toate tarile vestice si bagati in aceeasi oala cu tiganii si infractorii???...ce trebuie sa faca fiecare credincios sincer in parte cand datorita unora care au pangarit numele religiei sale, este apostrofat si jignit???
Pana la urma ar trebui sa fim cu dreapta socoteala si sa nu luam decizii la manie, emotie, bucurie sau suparare...
Eu nadajduiesc ca altele au fost motivele lui si el va decide ce va face in viitor....important este sa stie ca a fost apreciat si iubit aici.
PS Si pentru ca tot ai pomenit despre acest fapt...eu profit de aceasta ocazie sa-ti spun ca si tu esti una dintre persoanele pe care eu le apreciez aici...pe mine nu ma intereseaza confesiunea (este problema fiecaruia in ce crede, ce imbraca si ce mananca), ma intereseaza OMUL in relatie cu mine, in comunicare, in dialog...