Citat:
Īn prealabil postat de Bast-et
Ok, poate am gresit despre cea ce sustin despre Biblie, in primul rand au fost tocmai crestinii care mi-au spus asta. Deci te intreb pe tine, pe oricine capabil sa-mi raspunda, ce este Biblia? Este aceasta o carte stiintifica?
Creationistii au abitudinea sa se agate cu disperare de zeul lor cand se simt atacati. Ca o falsificat probele, ca o aruncat niste scheletre asa la intamplare... ca-i planul lui si noi nu intelegem etc.
Aveti un zeu cu superputeri, deci pentru voi este mult mai usor sa inventati scuze.  Pana cand nu aduceti probe in favoarea teoriilor voastre, topicuri de acest gen nu-si au rostul.  Ca sa va puneti sa criticati dovezile evolutionismului, am zis, aceasta se numeste disperare.
|
In primul rand nu te mai uita la desene animate.Aici nu este vorba de super-eroi cu super puteri.Este un pic mai mult de atat.Culmea este ca ,,zeul" de care spui tu tocmai asta ne spune> sa nu inventam scuze.Bast-et lasa prostiile si
citeste Biblia inainte sa te pronunti.Ce te depaseste pe tine este ideea ca nu este o lupta.Incerca sa intelegi asta.Sunt aspecte ce opereza cu sisteme si metode diferite dar care se intrepatrund in esenta.De 2000 de ani si pina astazi s-au scris milioane de pagini pe aceste teme,mari oameni ai lumii au incercat sa le inteleaga.Daca ai incepe sa citesti astazi nu ti-ar ajunge viata asta deci nu mai pierde timpul.Mai mult decat sa fac un apel la cultura>nu am cum sa te ajut si oricum nici nu cred ca te intereseaza asta.Proba de care spui tu se numeste Hristos.Depaseste orice proba umana de la inceputuri si pina la final,intelegerea limitata a ta sau a mea sau a oricui.Intelegerea vine gradual dar nu-ti spun de ce.Cum ti-am spus:fie si strict dpdv cultural ai multe carti de citit,de studiat,in Italy ai unde sa cauti.Crede-ma pe cuvant.Vreo 2 ani am cautat,aprox, prin bibliotecile lor.Doar sa vrei.Cumva simt ca nu este asta dorinta ta dar din partea mea...
vaya con Dios.