Citat:
Īn prealabil postat de mihailt
Daca noi am fi avut de la un crestin ortodox Sfant asemenea gest anume arderea Coranului am fi stiut ca ar putea sa fie facut.Da nu avem asemenea gest facut de un Sfant crestin ortodox .
|
Gresit! Chiar daca ar fi facut lucru acesta un sfint tot nu puteai fi sigur ca nu-i o gresala:
doar Dumnezeu este fara gresala!
In alta ordine de idei majoritatea sfintilor n-au trait pe vremea cind gaseai un coran la orice colt de strada, nici macar o Bibilie nu aveau toti asa ca erea f. greu sa arda ce nu aveau. Sfintii contemporani cred ca aveau altele de facut decit sa cumpere corane si sa le arda!
Citat:
Nu a zis nimeni de crestini ca nu au fost prigoniti de unii musulmani inselati de draci,nu a zis nimeni ca actele teroriste sunt ceva bun,dar a arde Coranul va face oare ceva bun pentru cineva?.
|
Gestul a stirnit vilva, discutii si asa o sa se clarifice fiecare unde stam. Uita-te pe acest forum de ortodocsi se pleaca de la coranul este sfint, religiile sint toate bune pina la este o lucrare satanica trebuie distrusa. Multi nu si-au pus niciodata problema care-i relatia dintre ei si islam (ca nu au fost nevoiti) si e timpul sa inceapa sa o faca. Multi inca nu-si dau seama ca Europa se islasmizeaza in ritm rapid. Dorim noi lucru asta?
Citat:
Marturisesti credinta in Dumnezeu Iisus Hristos ca e Dumnezeu intrupat si deja ai aratat ca nu esti de acord cu ce zice in Coran referitor la Dumnezeu Iisus Hristos.
De ce mai trebuie sa arzi si Coranul?.
|
1.Cum am mentionat deja gestul pastorului se leaga de constructia moscheii pe locul turnurilor.
2.este abacedarul ademenitor a unei credinte desfrinate pentru o lume lipsita de credinta. Ce crezi ca-i mai usor unui tinar de astazi care il cauta pe Dumnezeu (fiecare o face fara sa stie) sa aleaga abstinenta sexuala (macar 1 zi pe saptamina sau uneori mai multe zile la rind) sau desfinarea binecuvintata de religia islamica? Intorsul obrazului sau a palmei? Sa-si aleaga ca model un calugar jerpelit sau un star Rap?
Citat:
Si asa in multe tari musulmane crestinii sunt prigoniti daca arzi Coranul nu se risca sa se inteteasca prigonirile impotriva crestinilor nu se risca sa apara prigoniri impotriva a diversi cetateni SUA?
|
Crestinii sint cei mai persecutati dintre gruparile religioase indiferent ca arzi coranul sau nu. Asa a fost de cind este islamul pina in ziua de astazi si asa o sa fie pina exista islamul PENTRU CA IN CORAN SE CERE SA-I UCIZI PE NECREDINCIOSI! IN CORAN!!!! Doar cei lipsiti de credinta dintre ei nu o fac! "Sfintii" lor o fac, traiesc coranul sint adevarati musulmani.