View Single Post
Vechi 10.09.2010, 09:24:57
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Mă îndoiesc că Xenu al tău ar putea să aibă pe cineva în pază blocat în spatele câmpului său de forță. Sau i s-a consumat bateria veșnică?
Că Tom Cruise a ajuns să și creadă în rolurile colegilor săi și să le suprapună realității cu mai știu eu ce "extraterestri, inchipuiri si filme S.F.", nu e o problemă prea mare, Hollywood-ul ne-a obișnuit cu teribilisme, chiar și cu scientologi de "excepție".
About you? Îi fi și tu vreo scientoloagă din ăștia? Văd că nu strică câte o cură de hipnoză, că da' de o să-l vedeți pe Xenu incendiatorul, de acum 75 milioane de ani, luându-și masa din praful interstelar, după o cură de dezintoxicare cu hidrogen și heliu.

http://www.xenu.net/archive/leaflet/xenuro.htm

http://www.mail-archive.com/romania_.../msg20855.html
Citat:
În prealabil postat de cocacoc Vezi mesajul
Mă îndoiesc că Dumnezeu al tău ar putea să aibă pe cineva în pază blocat în spatele câmpului său de forță. Sau i s-a consumat bateria veșnică?
Că tu ai ajuns să și crezi în rolurile colegilor tăi și să le suprapui realității cu mai știu eu ce "ingeri, demoni, zei, inchipuiri si filme S.F.", nu e o problemă prea mare, religia ne-a obișnuit cu teribilisme, chiar și cu crestini de "excepție".
About you? Îi fi și tu vreun crestin din ăștia? Văd că nu strică câte o cură de hipnoză, că da' de o să-l vedeți pe Dumnezeu intergalacticul, de acum 15 miliarde de ani, luându-și masa din praful interstelar, după o cură de dezintoxicare cu hidrogen și heliu.

Acum înțeleg de ce spun ateii și unii dintre scientologi că omul este rezultatul evoluției și ultimul specimen de dinaintea sa pe această scară a fost maimuța. Păi, unii nu sunt în stare decât să caricaturizeze gesturi și cuvinte umane, copiindule și imitându-le. Să nu mai vorbim ignoranță și vax cultură.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote