View Single Post
Vechi 08.09.2010, 20:30:46
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Din cate mi-am dat seama tu esti penticostala.; din cate stiu eu pe la noi (Crisana-) penticostalii se boteaza IN NUMELE DOMNULUI, nu In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh...gresesc, spune-mi?
Da, gresesti. Cine stie ce adunari de disidenti branhamisti ai pe acolo. Si ei vorbesc in limbi si proorocesc, dar nu recunosc ca sunt branhamisti, ci isi spun ca sunt ai lui Iisus, botezati in Numele lui Iisus...ceva de genul acesta...Penticostalii [inclusiv eu] sunt botezati in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh.

Citat:
Eu nu stiu ce fac penticostalii in adunare, am trecut pe langa una si am auzit strigate acolo si cineva imi zice- vorbesc in limbi- si spun drept, m-am speriat la inceput.
Am fost la inmormantare (doar la una-ca mi-a ajuns) si in loc sa aud ceva bun, am auzit vorbindu-se de ortodocsi si de invatatura lor...nimic legat de mort sau de D-zeu.
Si...ii vad in fiecare zi, fiindca traiesc in mijlocul lor si-i aud si ii vad cum se comporta.
Mda, se intampla si lucruri urate, ca peste tot. Dar personal nu duc grija pacatelor penticostalilor sau ale ortodocsilor, caci si eu am destule. Nu suntem noi in masura sa spunem cat de mantuiti sunt unii si altii, caci nu avem o masura dreapta de judecata. Exista un Tata si un Judecator , nu mai e nevoie si de mine pe scaunul de judecator.

Citat:
... eu, drept sa-ti spun , sunt un biet pacatos care cauta sa dobandeasca mantuirea, si nadajduiesc ca pana la sfarsitul vietii sa obtin ce doresc..
Dumnezeu sa te ajute si pe tine si pe mine...si pe noi toti!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14