251. Comentariu la ultima predică a liderilor pucioși de la Noul Ierusalim
251. Comentariu la predica liderilor pucioși de la Noul Ierusalim ocazionată de praznicul Adormirii Maicii Domnului (IV)
De la exagerare la minciună nu mai este decât un pas, pe care liderii pucioși îl fac cu hotărâre. Ei pretind că “Dumnezeul” lor n-are nevoie de minunile tehnicii făurite de om ca să grăiască de la un capăt la celălalt capăt al pământului, căci El are (zice că are) “toată înțelepciunea” și “toată puterea de a merge și a grăi”. Deocamdată însă, consemnăm realitatea: “toată puterea de a merge și de a grăi peste tot pământul” o are prin internet și prin cărțile și ziarele tipărite în tipografii, deci tot cu “sculele și făcăturile omului”:
“Eu sunt Cel de la Care omul a furat și s-a făcut fur ca să-și facă unelte și să vorbească unul cu altul, de la un capăt și până la celălalt al pământului auzindu-se om pe om prin uneltele făcute de el. Eu sunt Cel Care am toată puterea de a merge și de a grăi, și nu cu scule făcute, ci cu puterea Mea. Omul însă își face scule cu înțelepciunea furată din cer ca să poată și să meargă și să grăiască cu celălalt capăt al pământului, și îi trebuie să fure din nevăzutele Mele și să-și lucreze scule și să le dea suflet pe pământ și să le numească apoi pe ele îngerii lui. O, altfel sunt îngerii, și sunt duhuri îngerii, nu sunt trupuri, nu sunt table și fiare, nu sunt făcături omenești.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 28 august 2010)
Până și înregistrarea “Cuvântului” se face tot cu ajutorul acestor “făcături omenești”: reportofoane cu casete, apoi iPod-uri, Mp3, boxe, calculatoare, modemuri, softuri specializate de prelucrare a sunetului și de mixare, căști, telefoane mobile, aparate foto, etc, etc. Tot table și fiare, tot făcături omenești.
Dar confortul personal al liderilor pucioși ( mașini, microbuz, aspirator, uscător de păr pentru câini și pisici, purificator de aer, Bioptron, încălzire centrală în pardoseală, interfon, blender, storcător de fructe, aparat de gătit la aburi, scule electrice pentru casă și pentru tâmplărie, motocositoare, etc., etc.) nu face și el parte din “sculele făcute de om” care “au furat înțelepciunea din cer?
Dacă omul a furat știința din cer de la Dumnezeu, deci omul este un hoț, de ce oare pucioșii se folosesc de lucruri furate? Oare nu sunt ei părtași la hoția omului care L-a furat pe Dumnezeu? De ce nu renunță la telefoane, la internet, la curentul electric, la mașini, la confortul tehnic, întorcându-se spășiți la carul cu boi și la plug? De ce nu se tem ei de propriile lor “proorocii” și nu împlinesc ei întâi ceea ce le cere chiar acest “Cuvânt” pe care ei îl promovează astăzi:
“... vor plânge toți oamenii cărora nu le-au plăcut cu sapa și cu grapa și cu plugul, de s-au dus să scape de greu și de muncă, dar ei s-au dus, săracii, să se facă scule ale țesăturii celei dese ale lui satana, potrivnicul lui Dumnezeu și al omului...” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 28 august 2010)
De ce pucioșii sunt farisei, căci una spun, și alta fac? Ce Dumnezeu este “Dumnezeul” lor, care le tolerează și chiar îi îndeamnă la minciună?
|