Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
2..... Dar cred ca dvs v-ati referit la flatulenta involuntara , necontrlabila permanent care poate pune intro situatie delicata in caz de efort fizic , tuse, stranut , incordare psihica sau emotionala , etc. Rezolvarea este prin corectarea chirurgicala a sfincterului (inelului) anal ( care se spune ca a devenit incontinent, adica nu mai tine bine sau nu este ,,etans") corect facuta si prin tratarea bolii de baza care produce gazele . Nu este o situatie de care sa nu se poata scapa dar neglijata cu timpul duce la accentuarea manifestarilor .
3. Cervicita este o boala de sine statatoare, independenta de RVP, si trebuie tratata prompt deoarece colul uterin este un lucru tare ,,gingas" ( ca si sinul) motiv pt. care orice afectiune depistata se va trata cu promptitudine . Acum depinde ce fel de cervicita este pt. ca si tratamentul este in consecinta .
|
ok.
Imi era frica ca asta e raspunsul la flatulenta involuntara.
Cervicita cred ca a aparut de la un mijloc contraceptiv local....fac tratament.
La RVP a fost doar coasere a tesutului exterior (muschi si piele)....nu s-a intervenit ginecologic propriuzis dovada faptul ca acum doctorul mi-a spus sa ma gandesc serios la operatie de ingustare (alte detalii nu mi-a dat) dar mi-a spus ca trebuie sa ma gandesc serios daca mai vreau recent copii pt ca daca fac aceasta operatie si vreau copil dupa - se va face cezariana (obligat). O sa merg la el pt un alt consult si o sa cer mai multe detalii.
Multumesc pentru raspunsuri si ma bucur ca mi-ati raspuns atat de repede!