29.08.2010, 12:49:36
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 23.05.2009
Locație: Rivulus Dominarum
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Ba are nevoie de recunoastere si nu sub forma de distinctie" ci de recunoasterea oficiala a BOR-ului, a celor care sunt cu adevarat induhovniciti, si sunt in pozitiile ierarhice corespunzatoare pentru aceasta responsabilitate - de a canoniza pe cineva.
Cine nu asculta de BOR este considerat schismatic si deci in afara bisericii ortodoxe romane.
Pina ce BOR nu il canonizeaza(daca o vor face, AICI ESTE O MARE INTREBARE, deoarece ei stiu lucruri despre dinsul pe care NIMENI NU LE STIE)....Nu AVEM DEZLEGARE de la Biserica sa ne rugam la acest OM ! ! !, iar daca o facem este ca si cum ne-am ruga la un simplu raposat, la un corp neinsufletit..ceea ce ,oameni buni, este o mare ratacire, si o aberatie!
Mare atentie!, ca uite asa ne pierdem sufletul!
1. FARUL nostru este BOR si hotaririle sale! ...nu legendele urbane care se bazeaza 99% pe minciuni si exagerari. BOR stie adevarul despre FIECARE...si sunt tot felul de problemute in dosarul fiecaruia...
2. Mi se pare extrem de iesit din ortodoxie, sa umblii pe ulita, asa cum facea el si sa strigi in gura mare pacatele unuia si al altuia. Dar oare cine se credea? Papa Pius? Nici Hristos NU FACEA ASEMENEA SCENE...dar desigur pot fi alte probleme MAI GRAVE in care psihicul omului se manifesta prin asemenea iesiri - si una este Schizofrenia - tot prin schizofrenie se explica si "darurile" parintelui de a prezice viitorul si a face pe "profetul"
Puneti mina Ghetsimani si altii SI pe carti de psihologie si psihiatrie si mai cititi...nu o sa regretati..
|
Vai de tine rătăcitule! Ai grijă să nu ajungi pe la psihiatrie după atâtea cărți citite, că prea te lauzi. Ești demn de milă.