View Single Post
Vechi 26.08.2010, 15:11:45
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Păi dragul meu nu m-ai făcut rătăcit zicând chiar în titlul postării domniei tale că cică topicul acesta e o nouă rătăcire căci vorbește despre o Biserică Creștină Universală? Și ai dat Simbolul ca să susții că eu sunt cel rătăcit.

Te citez: „Biserica Universală Creștină - altă rătăcire

Dar dumneata poate nu știai că așa se numea la început Biserica Domnului nostru Iisus Hristos: Biserica Sfiintei Treimi împreună cu toți sfinții, și era universală, deci pentru toată făptura... cine va crede se va boteza și cine nu va crede se va osândi, și a și fost osîndit.

Apoi după 1000 de ani s-a rupt în două, și cea care a rămas în adevărata Credință s-a numit Ortodoxă, iar cealaltă a păstrat numele de universal (Catholique) și pentru asta au născocit tot felul de universuri și de interpretări cusute cu ață albă...

Și acum după încă 1000 de ani... după ce s-a autoântronat la loc sfânt cel rău din desfrânata jidoavcă... iată că de pe scaunul satanei și lucrînd cu puterea satanei, a început osândirea sfinților și proorocilor și poborului Domnului...

Deci eu scrisesem că nu poate fi altfel decât precum în Cer așa și pe Pământ căci Eu sunt Alfa și Omega a înviat din morți și deci El este... Începutul și Sfârșitul... de care e bine să ascultăm.

Deci este o singură și unică Biserică, biruitoare în Cer și luptătoare pe Pământ iar la pămînt multe stele au căzut din Cer ca fulgii de zăpadă din păricina ”vredniciei” și au mai rămas doar 7 stele pe care să nu le fi amăgit balaurele și fiarele și să nu le fi murmurdărit femeia cea necredincioasă... aia rea și plină de necredință credincioasă și de credință necredincioasă și de necredință necredincioasă... plină ochi cu duh necurat.

Acuma nu te fă că nu m-ai făcut rătăcit... dar ți-am zis că n-ai greșit căci așa aș fi fost de nu m-ar fi cules Domnul de prin baaltă și de prin bosscaieți... m-a cules pentru rugăciunile Maicii Preciste care s-a milostivit de toată făptura și nu că aș fi fost mai cu moț. Deci eu cred că încă mai sunt rătăcit, dar Domnul nu e rătăcit, și mă curăță mereu de rătăcirea... mea sau a altora sau a gLumii sau a dracilor... de tot duhul necurat și viclean, care mă ispitește la fărădelegi și la răzbunări.

Last edited by vsovivi; 26.08.2010 at 15:26:16.
Reply With Quote