View Single Post
Vechi 18.08.2010, 21:34:26
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Uite, de exemplu, pentru mine respectivul preot despre care se vorbeste pe forum ca a trecut la neo-protestanti, este un exemplu de mandrie clara, pentru altii este un exemplu de credinta, vezi, nu toti vedem lucrurile la fel,
Ambii aveti dreptate, omul are si mandrie si credinta, dar fiecare vede ce poate [vrea]. Si sper sa nu discutam aici despre el, era doar un exemplu.

Si cu proorocii [penticostali sau nu] e la fel: sunt oameni, cu bune si rele. Gereseala noastra e ca privim la oameni si-i judecam . Proorocii nu sunt sfinti care umbla pe nori, nu exista astfel de oameni. Trebuie analizat mesajul. Desigur, cu cat mandria e mai mare cu atat mesajul va fi mai neclar sau distorsionat; rareori mai gasesti oameni smeriti in ziua de azi. Parerea mea e ca , daca tot nu gasim oameni smeriti, sa incercam sa fim noi ca sa le dam si altora exemplu.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14