View Single Post
Vechi 03.08.2010, 02:16:53
Scotianul
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
se cearta lumea de 2000 de ani ptr interpretarea mesajelor din biblie si tu vrei ca simplu muritor sa inteleg misterele ei. am crezut ca sunt unii mai invatati pe aici sau pur si simplu am vrut sa vad ce parere au si altii.
eu am citit multe din biblie dar multe chiar sunt interpretabile sau nu le inteleg, si preotii inca mai au multe intrabari fara raspuns.
Nota>ma inscriu in categoria :,,ce parere au si altii." Asa cum s-a mai spus pe acest topic>daca te uiti in Evrei 9:27 problema este clarificata.,,Si asa cum oamenilor le este randuit ca o singura data sa moara - dupa care e judecata".Daca in Biblie s-ar admite reincarnarea atunci s-ar eluda cele spuse in Eclesiastul 7:20 pt ca,teoretic,
reincarnarea face abstractie de notiunea de pacat asa cum este definit in viziunea crestina.Acest aspect ar duce la invalidarea celor spuse in Isaia 53:6, pt ca prin reincarnare ai putea,teoretic si intr-un anumit sens,evita problematica crestina a indepartarii de Dumnezeu(si nu numai acesta).In acest caz este evidenta incompatibilitate dintre Biblie si teoria reincarnarii.Aceste aspecte nu i-au impiedicat insa pe diversi baieti,gen Allan Kardec,sa aiba ,,viziuni"cel putin ciudate si deformate. Sper ca aceste date sa te ajute. Cel de Sus sa fie alaturi de noi toti

Last edited by Scotianul; 03.08.2010 at 02:19:11.
Reply With Quote