View Single Post
Vechi 02.08.2010, 13:37:34
Bast-et Bast-et is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Bast-et
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Suferinta e o consecinta nedorita a pacatului. Intentia originala a Lui a fost sa ramanem in comuniune cu El, intr-o stare de permanent extaz in care au fost creati primii oameni. Daca oamenii au ales sa nu faca voia Sa, atunci a intervenit raul in lume si respectiv greutatile, bolile, suferinta.

Cu toate acestea, Ratiunea Lui Dumnezeu care este Fiul a gasit solutia problemei mortii prin inviere si a venit in lume, intrupandu-Se si asumandu-si chiar si suferinta, pentru a ne arata lucrul celmai important in viata de acum si in cea viitoare: iubirea desavarsita. Hristos ne-a impacat cu Dumnezeu-Tatal pentru ca El insusi a vrut-o, nu a fost obligat sa o faca: "Putere am Eu ca să-l pun și putere am iarăși ca să-l iau." Ioan 10, 18

Dumnezeu a hotarat ca neghina sa fie aleasa de grau dupa seceris. Aleasa, separata de grau, nu distrusa. Imagineaza-ti cum ar arata lumea noastra daca El i-ar trasni din Cer pe cei care comit un pacat, cat de mic.

Tu nu vrei sa accepti ca orice fiinta este si trebuie sa fie nemuritoare si libera; tu vrei ca Dumnezeu sa creeze si sa distruga. Nestiind ce ceri, semeni cu nepotul acela care isi dorea sa aiba darul de a-si pune si el dantura in paharul cu apa seara, cum vedea la bunicul lui. :)
Eu cea ce caut este o legatura intre Dumnezeu si pamantul.
Dumnezeu controleaza cutremure, erupti, uragane. De ce ucide mii si mii de persoane servindu-se de natura? Citisem pe un post ca Satana nu are nimic pe lumea asta, nici macar o pietricica. Deci si fenomenele cele mai negative (boli, cutremure, etc) apartin lui Dumnezeu. Eu la ce concluzie pot ajunge cand vad cutremurul din Haiti, sau tsunami din Thailandia?
Reply With Quote