View Single Post
Vechi 01.08.2010, 20:26:42
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb Vezi mesajul
Ceea ce sunt in stare sectarii sa spuna, si halul in care sunt in stare sa minta, poti vedea in asa-zisa marturie a "calugarului ortodox" "convertit" la penticostali. Oricum, convertirea unui pastor sectar la Credinta Ortodoxa nu mi se pare ca ar putea fi o catastrofa, comparand numarul mare de "ortodocsi" care s-au "convertit" la sectari, deci mare ingrijorare nu ar avea cum sa se nasca in sanul unor grupari sectare.
Am citit mai multe marturii ale unor fosti neo-protestanti convertiti la ortodoxie,
observatia pe care am facut-o este ca o convertire la ortodoxie vine dupa o cercetare temeinica
Petter Gillquist in cartea sa "Cum am devenit ortodox" povesteste cum a cercetat in amanunt ortodoxia si istoria Bisericii, iar convertirea sa impreuna cu congregatia pe care o pastorea nu s-a facut asa peste noapte ci dupa ce si-au lamurit toate aspectele
pe cand o convertire la neo-protestantism vine de obicei pe fond emotional , convertirea atribuindu-se direct Duhului Sfant

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)

Last edited by danyel; 01.08.2010 at 20:31:35.
Reply With Quote