30.07.2010, 23:48:24
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 09.06.2010
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de gabriel 30
In continuare ma faci sa rad te dai mare filozof,dar te contrazici singur,in continuare esti penibil.
Mai citeste inca o data ce ai scris mai sus si dupa aia ce ai scris aici si o sa te vezi cat de mult te contrazici,te faci de ras.
Daca ai fi citit vreodata Biblia,ai fi vazut ca omul nu s-a rusinat,ci s-a temut de pedeapsa lui Dumnezeu.Chiar tu dai citatul din Biblie,si mai apoi tot tu il interpretezi aiurea.A te teme nu e totula cu a regreta,a-ti parea rau,sau tu nu cunosti termenii.Si tot de las ce este,omul a aruncat vina pe femeie,si ea,la randul ei pe sarpe.Asta ti se pare tie dovada de regret sau de lasitate si prostie???
Iar pe langa teama,omului i-a fost si RUSINE sa nu-l vada Dumnezeu imbracat,unde vezi tu aici vreo dovada de sfiala si regret...? Eu nu vad.
Sfatul meu pentru tine: TE ROG, pune mana si citeste Biblia,dar cu atentie si responsabilitate.
Merita,sa stii....
|
Asa, eu ti-am spus ca in simplul fapt ca constientizezi o greseala e o dovada de smerenie. Numai cugetul smerit e capabil de o astfel de cunostinta; sa spui: am gresit. Ti se pare ca satana a recunoscut vreodata ca a gresit in fata lui Dumnezeu? El inca e de aceeasi parare cum ca trebuie sa fie deasupra lui Dumnezeu. Pe cand omul nu s-a bucurat ca a ajuns sa cunoasca binele si raul.
|