Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 22.07.2010, 14:14:28
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Pentru un catolic, adevărata Biserică este Biserica Catolică, după cum credem și mărturisim ("Cred în Una, Sfântă, Catolică și Apostolică Biserică"). Este exact aceeași ecleziologie ca la ortodocși: așa cum ei cred că Biserica adevărată este cea ortodoxă, tot așa credem și noi despre a noastră.

Cum puteți spune că nu se percep bani când eu însumi, cu mâna mea dreaptă, am dat bani DE FIECARE DATĂ când m-am spovedit, iar banii pe care i-am dat au fost luați de preoți întotdeauna ? Au trecut mai bine de 20 de ani de la ultima spovadă ortodoxă a mea, dar încă îmi amintesc perfect această practică și am dubii că ceva s-a schimbat între timp. Dar discuția nu eu am deschis-o, ci dv, atunci când ați afirmat în mod mincinos că la catolici se iau bani pentru indulgențe. Deci, în vreme ce dv nu veți auzi de nici un catolic care să spună vreodată că a dat bani pentru indulgențe, eu nu numai că am auzit ca ortodocși să dea bani pentru spovezi, ci eu însumi am fost unul dintre ei, și nu doar o dată. Acuma, dacă nu credeți mărturia mea, nu am ce vă face: se cheamă "wishful thinking".
Mincinos e cine spune!
Va vor putea spune si alti ortodocsi, ca nu se dau bani pentru spovedanie.

Ce credeti despre BC, va priveste. Dar nu va manifestati pe un site ortodox in acest sens. Repet: nu stiu cum de vi se permite.