Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Cine sustine toate astea?
Atat timp cat singura autoritate a BO, Sfantul Sinod, nu ia atitudine in acest caz, ar trebui sa fim macar mai rezervati.
De unde stim noi ca ceva este pacat?
|
Tocmai am scris la început și am dat pasaje din Sfânta Scriptură dar dacă ești orb și nu vezi treaba ta.
Dumnezeu ne zice când ceva este păcat măi omule! A fi părtaș la uciderea treptată a libertății
BOR nu este doar dealul Patriarhiei. Ne-am nenoroci dacă ar fi așa. Ca să înțelegi matale, Biserica Ortodoxă Română nu este o instituție lumească așa cum sunt prostiile ăstea de partide. Ortocodșii alcătuiesc BOR-ul!
Eu sunt BOR, eodor e BOR, toți credincioșii din România sunt din BOR. Iertare FiulRisipitor, dar am văzut că ai zis că ești din Germania.
Diaconimea și preoțimea reprezintă doar o părticică foarte mică a Bisericii Ortodoxe Române.
Dacă Sfântul Sinod nu va fi împotriva actelor cu cip.... atunci îmi pare rău să zic că nu va mai fi Sfânt.
Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
|