Citat:
În prealabil postat de Zarathustra_revenind
Ca sa fiu consecvent cu ceea ce afirmati cand ma trimiteti sa studiez dogmele religiei crestine pentru a avea dreptul sa le critic,
|
Ceea ce v-am sugerat sa cititi nu este dogma. Tocmai pentru a putea purta o discutie ca intre oameni cu un minimum de bagaj intelectual v-am sugerat sa cititi. In lipsa unei minime disponibilitati de va informa este absurda pretentia dumneavoastra ca noi sa suplinim aceasta disponibilitate.
Citat:
ar fi cel mai cinstit sa citesc dogmele tuturor religiilor dintotdeauna ca sa fiu sigur ca nu ratez religia cea adevarata.
|
Ar fi recomandabil sa incepeti macar cu una. Din partea mea, puteti sa alegeti si voodoo, important e sa incepi de undeva. Dar dumneavoastra stati in afara bazinului si le explicati celor care inoata ca apa nu exista, iar cand vi se sugereaza sa intrati in apa replicati ca e absurd, pentru ca nu puteti intra pe toate laturile bazinului o data, si prin urmare cei care au intrat prin dreapta s-ar putea sa nu aiba dreptate.
Citat:
Apropo, va dati seama cat de norocosi sunteti ca sunteti nascuti marea majoritate in religia adevarata? Daca Doamne fereste va nasteati in Iran? Va dati seama ca acum nu erati crestini?
|
Da, eu realizez ca sunt norocos :)
Si dumneavoastra aveti norocul sa aveti la dispozitie invataturile lui Cristos si ale bisericii Sale, dar refuzati sa intrati in apa pe criteriul "it's too good to be true". Ei bine, eu am spus "it's too good to not be true".