View Single Post
Vechi 30.05.2010, 18:42:39
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Am observat ca iti permiti cam multe. Tu cum iti asumi prezenta pe acest site? Esti sigur ca te intereseaza salvarea sufletelor noastre sau doar ai o "simpatie" pentru penticostali? Ca numai de ei ai intrebat, desi mai sunt pe aici ceva culte...Ce te framanta, de fapt?

P.S. Vorbesti de lucruri de care nu ai habar [credinta protestantilor]
Doamna Doriana, daca sunteti un copil nevinovat si va suparati usor la o replica mai piperata atunci va voi lua mai usor. Nu am jignit direct pe nimeni, sa nu uitati asta, nu imi permit sa jignesc pe nimeni.

Dar nu uitati - sunteti completa identificata prin credinta care v-o asumati - tot ce este penticostal este si in dumneavoastra; daca marturisiti un lucru, sa fiti in stare sa vi-l asumati complet; iar daca este ceva gresit, ironic, sau care poate fi batjocorit in protestantism (si in mod absolut sunt cantitati impresionante de astfel de lucruri) cu siguranta ca veti suferit cand credinta dumneavoastra va fi ciufulita din cand in cand.

Am o problema cu penticostalii - si nu numai cu ei - ci cu toti cei care isi dau cu parerea despre Adevar, necunoscandu-L.

Daca vorbesti despre Adevar, atunci sa fii in stare sa-L aperi cu argumente nu copilaresti ci cu argumente fundamentale.