De Paste,au fost mai multe topicuri deschise,cu aceasta tema.
Nu stiu daca s-a ajuns la vreo concluzie,ca ajunsesera pe la 50 de pagini,si erau puncte de vedere diferite .Pana la urma,fiecare crede cum crede.
Imi spun si eu punctul de vedere,ca nu am facut-o atunci,ca prea se redusese tot pastele la aceasta lumina.
Daca ar fi adevarat ar fi cea mai mare minune vazuta,ingaduita de Dumnezeu.Mai ales ca ea se repeta in fiecare an,la un moment precis.Dar eu nu am suficienta credinta ,pentru a crede un asemenea fapt simplu.Nu stiu ce as face daca as fi acolo.Poate tot m-as indoi ca e vreo smecherie,sau poate as crede pur si simplu. Caci nici nu exclud varianta ca sa fie totusi adevarat,caci Dumnezeu a daruit multe minuni oamenilor de-a lungul timpului.Si nici nu e un moment si un loc oarecare ,ci e momentul central al mantuirii omenirii,si locul central al lumii.
Orcum,minunea cea mare care ne-o da Dumnezeu ,flacara cea nestinsa tot timpul anului,este insusi lumina Sa,cu care ne lumineaza zi de zi.Cine nu ajunge la aceasta lumina interioara ,poae sa vada cu ochii sai lumina cea exterioara,ca tot nu va crede
|