Citat:
Īn prealabil postat de topcat
Adevarul ateismului e dobandit prin stiinta si atita timp cit stiinta nu detine adevarul absolut, si nu il detine, nici adevarul ateismului nu e unul absolut.
Asta se intimpla atunci cind omul situeaza emotiile si dorintele sale deasupra ratiunii.
Dupa cum vad, nu gasiti nici o asemanare intre credinta ortodoxa si intimplarile de mai sus. Exista totusi un punct comun, credinta, lipsa unei justificari obiective.
|
Nu stiu de unde luati voi datele astea, adica numai cei care cred intr-un anume dumnezeu fac crime si suiciduri si nu mai stiu ce? De cand ? dar voi stiti pe ce lume traiti? uite america e plina de criminali in serie, mai mult de 80% din criminalii in serie din toata lumea sunt in america.si nu sunt ortodocsi. dute si intreaba-i de c au au omorat atatia oameni.
Gandeste-te cati oameni au bagat comunistii(atei convinsi) in inchisoare si i-au omorat si i-au executat fiindca credeau in Dumnezeu sau au vorbit depre Dumnezeu, sau predau religia in scoli, sau scriau poezii care nu le placea lor, sau nu erau de acord cu politica lor. criminalii nu sunt niciodata oameni credinciosi, daca ati vazut un caz dasta mediatizat cu nu stiu ce fanatici, inseamna ca(rezulta ca) numai crestinii fac asa? La noi in tara crimele se intampla la betie majoritatea, de nervi, de suparare, nu pt divinitate. documentativa si voi inainte sa aruncati cu niste afirmatii.