View Single Post
Vechi 19.05.2010, 08:54:50
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Nu, nu ma conving...pentru ca nu cred in ce se spune pe sit-urile oficiale ale diverselor denominatiuni,
Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Dar in ceea ce povesteste maestrul "gibilan" crezi?
Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Da normal....cum sa nu?
Deci care ar fi criteriile dupa care recunosti un om care spune adevarul? Trebuie musai sa fie ortodox, eventual sa aiba barba...Si musai sa-i vorbeasca de rau pe sectari, nu? Daca se implinesc aceste conditii adevarul celor spuse e garantat.
Pe de alta parte nu credem ce spun sectarii nici macar pe siturile oficiale, unde isi expun doctrina pe care o predica saptamana de saptamana in bisericile lor...Daca sunt sectari, asa le trebuie...automat sunt rai si mincinosi orice ar spune...

Vise placute in continuare, Andrusca! Inaintea lui Dumnezeu tu nu vei putea spune ca nu ai stiut; ti s-au explicat mai multe lucruri ca oricui, dar sari peste ele de parca ar avea curent si tot scoti poticniri din negurile unor idei preconcepute...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14