Citat:
În prealabil postat de Remus
etc...etc.. (intro)
|
Citat:
ti-o spun calm , chiar cu o doza de prietenie...atata cat poate genera unu ce tocmai l-ai facut prost! Cum ai putut ma sa spui asa ceva:
|
Ai o ciudata definitie a calmului.
Multumesc oricum pentru aprecieri.
Nu te-am facut prost. Poate te simti tu. Ceea ce poate inseamna ca esti un baiat cu bune simturi/simtiri.
Citat:
adica de ce sa nu-mi dau ma si io cu parerea ? sunt asa prost? e asa un taram interzis pt mine? si chiar daca as fi prost , tu vorbesti de funie in casa spanzuratului, adica il faci pe un prost "Prost" ?unde e ma dragostea aia crestina de aproapele? o faci elegant cu duhul blandetzii si atunci te zugravesti si ca un personaj pozitiv ...
|
Poti sa-ti dai cu parerea, daca esti in cunostinta de cauza, nu sa pui etichete gratuite.
Daca ai sti cat din pretul cartii reprezinta profit pentru editura, spune-ne si noua, daca nu, abtine-te sa faci acuzatii gratuite, cum ca cei care editeaza carte religioasa se imbogatesc pe spinarea cucernicilor ca tine.
Puteai sa te scutesti de efort daca citeai cu atentie ce ai primit pe mail:
Citat:
[...] Parintele Savatie Bastovoi: Cartea ortodoxă între cenzura patriarhală și pretențiile librăriilor moderne [...]
|
Link -ul original este aici:
http://savatie.wordpress.com/2010/05...iilor-moderne/
Citat:
am postat acest subiect caci ,desi sunt nume sonore in lumea noastra Ortodoxa ,mai ales in comentarii, chestiunea e in continuare F delicata si spinoasa! fiecare are un punct de vedere F solid argumentat... voiam sa stiu daca cineva e mai aproape de focul acestui conflict(daca el este un conflict) care sa ne edifice in vreun fel !
|
Puteai sa te edifici singur daca cum ziceam, te oboseai sa citesti ce chiar tu postezi:
Citat:
Donkeypapuas spune:
Prea Cucernicia Voastră,
Ceea ce prezentați dumneavoatră aici îmi pare a fi o pură manipulare venită dinspre Claudiu Târziu (unde a apărut ceva mai înainte de a fi prezentată pe blogul domnului Rafael Udriște “informația respectivă – http://c-tarziu.blogspot.com/2010/04...ului-sint.html ). Așa după cum am comentat și pe acel blog, din textul respectiv reprodus reiese că nu se permite difuzarea CENTRALIZATĂ (prin Depozitul de colportaj “Lumini de sărbători”) a respectivelor două reviste. De unde au scos domnii Târziu și Capsali cum că nu se permite difuzarea la pangarele parohiilor a publicațiilor nu reiese de nicăieri! Dar să traduc puțin: dacă s-ar fi acceptat difuzarea prin Depozitul central asta ar fi însemnat de fapt BĂGAREA PE GÂT a respectivelor reviste parohiilor! Cam așa cum e cazul ziarului Lumina… Dovadă că nu se interzise e și faptul că însuși domnul Târziu caută să-și vândă publicația pe care o editează prin intermediul acelorași medii unde, zice-se, nu s-ar mai putea vinde publicații laice: http://c-tarziu.blogspot.com/2010/04...-greceanu.html – în josul paginii. Nu înțeleg ce vor cei domni și de ce deformează însuși conținutul unui act pe care, culmea!, îl și reproduc în facsimil.
|
Citat:
Victor Roncea spune:
Sunt ultimul care ar avea de ce sa ia apararea delurenilor. Dar se pune o intrebare simpla: vreunul dintre cei care se sustine interzis a mai calcat pe la vreun pangar al Bisericilor si Manastirilor Arhiepiscopiei Bucuresti? Revistele in cauza sunt in “galantar”. Despre ce vorbim? Ne dam impuscati in aripa si cand chiar o sa vina agentii “New Faith”-ului peste noi n-o sa ne mai creada nici Radio Erevan!
|
Citat:
oricum e a suta parte din rautatile pe care mi le-ai scris tu!:)
|
Crestineasca scuza, ca si gusturile dumitale indoielnice pentru scandal "bisericesc" si cititul printre randuri.