View Single Post
Vechi 13.05.2010, 19:49:39
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Remus Vezi mesajul
etc...etc.. (intro)
Citat:
ti-o spun calm , chiar cu o doza de prietenie...atata cat poate genera unu ce tocmai l-ai facut prost! Cum ai putut ma sa spui asa ceva:
Ai o ciudata definitie a calmului.
Multumesc oricum pentru aprecieri.
Nu te-am facut prost. Poate te simti tu. Ceea ce poate inseamna ca esti un baiat cu bune simturi/simtiri.

Citat:
adica de ce sa nu-mi dau ma si io cu parerea ? sunt asa prost? e asa un taram interzis pt mine? si chiar daca as fi prost , tu vorbesti de funie in casa spanzuratului, adica il faci pe un prost "Prost" ?unde e ma dragostea aia crestina de aproapele? o faci elegant cu duhul blandetzii si atunci te zugravesti si ca un personaj pozitiv ...
Poti sa-ti dai cu parerea, daca esti in cunostinta de cauza, nu sa pui etichete gratuite.

Daca ai sti cat din pretul cartii reprezinta profit pentru editura, spune-ne si noua, daca nu, abtine-te sa faci acuzatii gratuite, cum ca cei care editeaza carte religioasa se imbogatesc pe spinarea cucernicilor ca tine.

Citat:
nu stiam de unde provine articolul caci l-am primit pe email ca pe un forward... dar pt tine ma nea aline am facut cercetari si am gasit poza actului Original in discutie:

http://rafaeludriste.blogspot.com/20...i-trustul.html
Puteai sa te scutesti de efort daca citeai cu atentie ce ai primit pe mail:

Citat:
[...] Parintele Savatie Bastovoi: Cartea ortodoxă între cenzura patriarhală și pretențiile librăriilor moderne [...]
Link -ul original este aici:
http://savatie.wordpress.com/2010/05...iilor-moderne/

Citat:
am postat acest subiect caci ,desi sunt nume sonore in lumea noastra Ortodoxa ,mai ales in comentarii, chestiunea e in continuare F delicata si spinoasa! fiecare are un punct de vedere F solid argumentat... voiam sa stiu daca cineva e mai aproape de focul acestui conflict(daca el este un conflict) care sa ne edifice in vreun fel !
Puteai sa te edifici singur daca cum ziceam, te oboseai sa citesti ce chiar tu postezi:

Citat:
Donkeypapuas spune:
Prea Cucernicia Voastră,
Ceea ce prezentați dumneavoatră aici îmi pare a fi o pură manipulare venită dinspre Claudiu Târziu (unde a apărut ceva mai înainte de a fi prezentată pe blogul domnului Rafael Udriște “informația respectivă – http://c-tarziu.blogspot.com/2010/04...ului-sint.html ). Așa după cum am comentat și pe acel blog, din textul respectiv reprodus reiese că nu se permite difuzarea CENTRALIZATĂ (prin Depozitul de colportaj “Lumini de sărbători”) a respectivelor două reviste. De unde au scos domnii Târziu și Capsali cum că nu se permite difuzarea la pangarele parohiilor a publicațiilor nu reiese de nicăieri! Dar să traduc puțin: dacă s-ar fi acceptat difuzarea prin Depozitul central asta ar fi însemnat de fapt BĂGAREA PE GÂT a respectivelor reviste parohiilor! Cam așa cum e cazul ziarului Lumina… Dovadă că nu se interzise e și faptul că însuși domnul Târziu caută să-și vândă publicația pe care o editează prin intermediul acelorași medii unde, zice-se, nu s-ar mai putea vinde publicații laice: http://c-tarziu.blogspot.com/2010/04...-greceanu.html – în josul paginii. Nu înțeleg ce vor cei domni și de ce deformează însuși conținutul unui act pe care, culmea!, îl și reproduc în facsimil.

Citat:
Victor Roncea spune:
Sunt ultimul care ar avea de ce sa ia apararea delurenilor. Dar se pune o intrebare simpla: vreunul dintre cei care se sustine interzis a mai calcat pe la vreun pangar al Bisericilor si Manastirilor Arhiepiscopiei Bucuresti? Revistele in cauza sunt in “galantar”. Despre ce vorbim? Ne dam impuscati in aripa si cand chiar o sa vina agentii “New Faith”-ului peste noi n-o sa ne mai creada nici Radio Erevan!
Citat:
oricum e a suta parte din rautatile pe care mi le-ai scris tu!:)
Crestineasca scuza, ca si gusturile dumitale indoielnice pentru scandal "bisericesc" si cititul printre randuri.

Last edited by AlinB; 13.05.2010 at 19:53:08.
Reply With Quote