Citat:
Īn prealabil postat de Scotianul
Faza cu produs hrana in curtea proprie a devenit mai mult decat discutabila.Agricultorii tocmai au intrat in greva pe lipsa de subventii.Sau te referi la nivel micro?Atunci te invit la sapa.Am fost eu recent la tara.E munca grea ma si ai nevoie de bani pt ingrasaminte,etc.
In orice ai nevoie de bani.Nu ne putem intoarce precum 100 de ani.Noua arhitectura politica a Europei impiedica asta.Sen poate doar in cazul unei conflagratii mondiale.ref la depopulare>interesant discurs dar as fi curios daca ai fi de acord sa inceapa depopularea cu tine sau cu cei dragi tie.Sa fim realisti.Fiecare discuta obiectiv pe faza asta cat timp nu este pielea lui in joc.Stii ce este curios?nu sunt adeptul unor solutii ,,finale" si chiar am chef sa ma simt bine.Problema mea este o societatea consumista si fara repere morale care tocmai a aruncat lumea in haos.Asta este tot ce a putut oferi umanitatea timpurilor noastre?Hilar.Solutia este prezervativul?Dragut.Daca erau aplicate in trecut acum noi 2 poate nu discutam.Insist ca toti oameni de stiinta sa se stringa si sa ofere solutii mai bune de atat.Asta puteam si eu fara sa fiu om de stiinta.
|
Solutii tehnologice exista, numai ca nu sint aplicabile, pentru ca aplicarea lor nu depinde de stiinta.
Ti-am spus ca unul din metodele de depopularea este imoral. Deci nu ar avea cum sa inceapa cu mine sau cu tine, dar s-ar putea limita (nu e cazul neaparat al tarilor civilizate) numarul de copii la 2 (vezi masurile din China).
De ce nu ne putem intoarce la acum 100 de ani? Pentru ca iti place mult internetul si televizorul? Te asigur ca am supravietui foarte bine in gospodaria proprie, asa cum a facut-o omul atita timp. E drept, numai jumatate din anii de acum, dar, nu-i asa, daca e asa de rau acum, vom accepta si asta. E greu? Da, dar nu imposibil. Ne-am obisnuit cu binele. Stai asa, cum cu binele, ca parca e rau de tot :)