View Single Post
Vechi 02.05.2010, 10:52:39
modern talking
Guest

Wink

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Doamne-ajuta!

6. Cum iti inchipui ca am sa aleg sa neglijez ce stiu din experinta personala si de la Sfintii Parinti si sa zic atat eu cat si alte sute de milioane de oameni ca ne-am inselat si noroc cu modern_talking care care ne-a luminat pe toti intr-un domeniu pe care nu l-a experimentat decat in mica, foarte mica masura. Adica nu il cred pe Sf Grigorie Palama si il cred pe modern_talking. Nu il cred pe Sf Arsenie Boca si il cred pe Ateul cel Rau. Minte parintele Galeriu, dar spune adevarul Topcat. ai2 stie, parintele Rafail Noica se inseala.
7. La Dumnezeu te duci personal, nu prin intermediari.

Faptul ca nu vrei sa ii iesi in intampinare lui Dumnezeu nu inseamna ca Dumnezeu nu exista, sau nu doreste sa faci acel mic pas de sinceritate catre El. Inseamna ca nu iti convine ce iti propune.

Doamne-ajuta!
Ce a mai fost înafară de popă, teolog și toate rangurile posibile domnul Grigorie Palama? Iar Arsienie astă, pff primul om pe Marte. Iar ceilalți, uhm cred că sunt salvatorii misiunii Apollo 13.
Eu n-am auzit nicodată de ei, și nici n-o să mai aud. În școli nu se predă despre ei, poate dar la ora de religie dar și acolo, majoritatea profesorilor dau nota 10 pe stat. Dar totuși sunt sigur că tu ai auzit de Einstein, Newton sau Arhimede. Cei enumerați de mine au enunțat teorii care față de sfinți la care ai dar icoane, legile lor le folosești zilnic făr să-ți dai seama, chiar și atunci când mergi la biserică ești tras în jos de gravitație.
Reply With Quote