View Single Post
Vechi 01.05.2010, 18:20:25
modern talking
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
:) oare un pietroi cat se contracta la 0 absolut ? :) dar o planeta dar o galaxie dar miliarde de galaxii...=>CA SA SE COMPRIME MILIARDELE DE GALAXII AU NEVOIE SA SE DEPLASEZE SPRE UN PUNCT ->DAR LA 0 ABSOLUT INCETEAZA ORICE FEL DE MISCARE DECI CUM SE VOR DEPLASA (COMPRIMA) IN PUNCTISORU' NAZDRAVAN?
Chiar și o piatră se contractă și se dilată. Ai văzut cumva raclama aceea la Cosmote cu 0 absolut? Poate că acea definiție ți-a implementat o altă percepție asupra acestui termen. 0 absolut e -273,15*C adică 0 Kelvin. Chiar și la temperatura aceasta va exista mișcare. Temperatura pe Pluto uneori ciupește din această valuare da ea tot se mișcă în jurul soarelui.

Citat:
=>adica tu afirmi despre MATERIE CA E VESNICA SI E NECREATA ? :))))))
ai inventat O NOUA LEGE A FIZICII => PREMIUL NOBEL SCRIE PE TINE .
Mulțumesc, sper să mi-l acorde.

Citat:
chestia asta e mai credibila pentru tine decat existenta unui Dumnezeu ?
adica voi ajungeti tot la "necreat si vesnic" dar dati materiei oligofrene aceste atribute si nu lui Dumnezeu? si spuneti ca sunteti rationali?
Este mai credibilă. Dacă dumnezeu ar fi venit pe Pământ în 1980 și nu când o fi venit el, poate aș fi crezut. Știi vorba, nu cred în fantome până nu le văd cu ochii mei, da nici când o să le vâd n-o să cred că ele există.
Reply With Quote