View Single Post
Vechi 01.05.2010, 17:44:27
modern talking
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
:)
dupa raspunsul asta , sunt sigur si de faptul ca nu prea ti-a placut fizica deloc ,nicidecum sa mai studiezi ...esti pe langa subectul fizica poate vorbeai de educatie fizica?
Eu cred că ești un kinder cu chef de ceartă care pentru luni trebuie să-și facă tema la dispersia luminii.

Citat:
si cum o sa se contracte ? poti sa ne spui ? universul (comform legii entropiei) va ajunge in stadiul de temperatura 0 absolut si asa va "incremeni"
Un obiect care se răcește se contractă. (cu unele excepții)

Citat:
=>ce poti sa ne spui de PRIMA EXPLOZIE (BIG-BANG) a universului ? ce-a fost LA INCEPUT inainte de PRIMA EXPLOZIE ,cum a aparut punctisoru ' nazdravan care va exploda
?
Acea particulă nu are început și sfârșit, idem zeus.

Citat:
1.omul =>produce
2.un procesor pt. PC(intel de exemplu)

sa zicem ca in povestea noastra :omu e Dumnezeu ,iar procesoru' e universul.
tu (modern talking)esti un electron din procesor :

electronu' se gandeste : pai stai ma ,de ce nu-l vad pe omu' ca alti electroni religiosi imi spun ca procesoru a fost facut de omu' ,oare de ce nu-l vad in procesor pe omu'?

si pe omu' cine l-a facut daca omu' a facut procesoru' ? DAR PRODUCEREA UNUI PROCESOR DE CATRE OM S-A FACUT PRINTR-UN PROCES TOTAL DIFERIT DECAT PROCESUL NASTERII OMULUI =>ELECTRONU NU STIE CE-I AIA NASTERE UMANA ,NU PRICEPE ASA CEVA ,CI AR "PRICEPE" CEVA IN LEGATURA CU PRODUCEREA PROCESORULUI . :)

intelegi mai electronule ca universul asta in care esti tu (procesoru) are alte legi decat acelea ale nasterii omului din mama sa ,omul a "nascut" procesoru nu prin aceeasi lege prin care el insusi (omul) s-a nascut ...
Procesorul face ce-i zici tu. Nu are memorie și voință proprie. Eu am. E diferență,
Reply With Quote