Citat:
În prealabil postat de flying
:)
dupa raspunsul asta , sunt sigur si de faptul ca nu prea ti-a placut fizica deloc ,nicidecum sa mai studiezi ...esti pe langa subectul fizica poate vorbeai de educatie fizica?
|
Eu cred că ești un kinder cu chef de ceartă care pentru luni trebuie să-și facă tema la dispersia luminii.
Citat:
si cum o sa se contracte ? poti sa ne spui ? universul (comform legii entropiei) va ajunge in stadiul de temperatura 0 absolut si asa va "incremeni"
|
Un obiect care se răcește se contractă. (cu unele excepții)
Citat:
=>ce poti sa ne spui de PRIMA EXPLOZIE (BIG-BANG) a universului ? ce-a fost LA INCEPUT inainte de PRIMA EXPLOZIE ,cum a aparut punctisoru ' nazdravan care va exploda
?
|
Acea particulă nu are început și sfârșit, idem zeus.
Citat:
1.omul =>produce
2.un procesor pt. PC(intel de exemplu)
sa zicem ca in povestea noastra :omu e Dumnezeu ,iar procesoru' e universul.
tu (modern talking)esti un electron din procesor :
electronu' se gandeste : pai stai ma ,de ce nu-l vad pe omu' ca alti electroni religiosi imi spun ca procesoru a fost facut de omu' ,oare de ce nu-l vad in procesor pe omu'?
si pe omu' cine l-a facut daca omu' a facut procesoru' ? DAR PRODUCEREA UNUI PROCESOR DE CATRE OM S-A FACUT PRINTR-UN PROCES TOTAL DIFERIT DECAT PROCESUL NASTERII OMULUI =>ELECTRONU NU STIE CE-I AIA NASTERE UMANA ,NU PRICEPE ASA CEVA ,CI AR "PRICEPE" CEVA IN LEGATURA CU PRODUCEREA PROCESORULUI . :)
intelegi mai electronule ca universul asta in care esti tu (procesoru) are alte legi decat acelea ale nasterii omului din mama sa ,omul a "nascut" procesoru nu prin aceeasi lege prin care el insusi (omul) s-a nascut ...
|
Procesorul face ce-i zici tu. Nu are memorie și voință proprie. Eu am. E diferență,