Citat:
În prealabil postat de Doriana
Daca-i arat punctual unde a dezinformat, cu voie sau fara voie [sper] imi va zice iar ca ma tin dupa ea. Oricum, daca a fost cu voie, rusinica! Tehnica de a baga o fraza falsa intre 20 adevarate pentru a manipula e veche. Dupa cum vezi , poporul nu ia de bune pe cele 20 adevarate, ci pe cea care corespunde imaginii din mintea lui. Pacat de Adevarul pe care zici ca L-ai gasit...
De exemplu, eu am zis de atatea ori ca Duhul Sfant nu pune stapanire pe tine pentru ca Dumnezeu ti-a dat liber arbitru si nu ti-l calca. Dar ce mai conteaza ce zice o sectanta eretica [dar care a si experimentat lucrarea] daca vine o ortodoxa de-a noastra si ne canta ce vrem sa auzim?
Gabriela, eu cred ca nu din reavointa faci asta. Sau macar nu-ti constientizezi reaua vointa. Recomand ca inainte de a apasa "trimite" sa citesti pe litere ce ai scris, caci vom da socoteala de orice cuvant nefolositor spus de noi, d`apai de cele mincinoase...
|
Dori.. draga,
vezi ca nu vorbim aceeasi limba? Cum am putea sa ne intelegem?
"Adevarul" pe care eu l-am primit este insusi Domnul Iisus Hristos descoperit de Duhul Cel Sfant sfintilor lui Dumnezeu si de atunci revelat Bisericii Sale celei Adevarate, adica tuturor celor chemati dupa voia Domnului.
Reactia ta este normala ,insa, din punctul tau de vedere si al doctrinei pe care ai adoptat-o.Chiar nu ai ajuns sa-ti dai seama de contradictia dintre "ideologie'si practica propriu zisa?
Vezi, daca tu ai avea credinta adevarata, a Sf. Apostolilor, dupa cum va invata predicatorii, de unde atat de multe prejudecati si de ce cea ce spun eu crezi ca sunt 'minciuni' ?
Parca spuneai ca nu conteaza religia , ca Dumnezeu este prezent in fiecare cult si etc..?
Atunci de ce relatarea unei experiente personale de tip np te deranjeaza, ca, de fapt, tot ceea ce postez?