View Single Post
Vechi 27.04.2010, 17:40:23
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anytza Vezi mesajul
"23.Iata Fecioara va avea in pantece si va naste Fiu si vor chema numele Lui: Emanuel, care se talcuieste: Cu noi este Dumnezeu."(Matei,cap1).
Nu mi se pare acelasi lucru... Aceasta e o proorocie despre viitor si a avut dreptate, pe cand Darwin vb despre trecut, despre lucruri pe care nu le-a vazut nimeni.
hai sa-ti zic o povestioara sentimentala: am vazut si eu titlul topicului si am crezut ca gasesc ceva stiintific, interesant, dar am vazut ca mai toata lumea nu vorbea de evoutionism, ci mai mult de crestinism, si eu am incercat sa aduc in vorba despre evolutie si dovezi si asa mai departe. si am observat ca nu acceptati dovezi din religie, asa ca am incercat sa dau dovezi sau argumente cat mai stiintifice, dar tu te intorci tot la religie, ca si cum daca negi crestinismul, inseamna ca evolutionismul e adevarat. de aceea am dat citate ale cercetatorilor, si nu din crestinism, intelegi?
Exemplul meu nu s-a vrut identic cu al tau, poate doar asemanator.
Vezi tu, pentru cineva care nu cunoaste VT este foarte greu sa inteleaga cum de la "Emanuel, care se talcuieste: Cu noi este Dumnezeu", s-a ajuns la "Iisus".

De multe ori convingerea intr-o privinta este sustinuta si de faptul ca nu gasesti argumente care s-o contrazica, sau daca gasesti, mai mult o confirma decat s-o contrazica.
M-am lovit si eu de asta cand am solicitat dovezi in favoarea existentei divinitatii.

Scuza-ma dar "dovezile stiintifice" prezentate pe site-ul la care faci referire, sunt facute pentru a va intari voua credinta, nu pentru a converti atei. Trebuie sa intelegi asta.
Faptul ca un biolog, chiar de renume, neaga evolutionismul, nu este relevant pentru un ateu. Pentru ca vor veni alti 100 care il vor contrazice.
Reply With Quote