Citat:
În prealabil postat de Grabriella
Totusi Dori.. de ce atata inversunare impotriva a ceea ce postez eu?
Ai citit cumva cartile?( sunt foarte multe aparute recent)
Ti se par 'propagandiste'?
|
 Nu ti-ai pus problema ca poate imi face placere sa vorbesc cu tine? Vad la tine un zbucium si rani inca nevindecate. Dar mai vad si ca arunci vina pentru ele pe o comunitate intreaga. Si nu mi se pare drept.
Nu stiam ca ai scris carti, m-am uitat dupa vreun link la ceva blog dar nu am gasit. As fi interesata.
Citat:
În prealabil postat de Grabriella
Un om se poate naste oriunde, problema este ce faci cu acel suflet nou nascut? Pe mana cui il lasi? Cine educa acel sufletel pur si nevinovat? Iti este tot una?Pruncii nu au discernamant,ei inghit orice hrana si se ataseaza neconditionat de persoana langa care deschid ochii. Pot ei discerne daca mama respectiva este alcoolica, sau drogata, sau psihopata? Pe cand realizeaza acest lucru devin adulti marcati definitiv.
|
Eu imi educ copilul meu si raspund de el atat cat e omeneste posibil. Din pacate nu pot raspunde de ai altora.
Citat:
Oricat incerci sa o intorci, sa o sucesti nu convingi nici un ortodox autentic. Si nici pe tine nu te poti minti la infinit.
|
Poti totusi sa-mi acorzi prezumtia de nevinovatie cand vorbesti cu mine? Poate oi fi mincinoasa si oi cauta prozeliti, dar pana nu stii sigur as vrea sa ma tratezi ca pe un om normal. Multumesc.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Last edited by Doriana; 23.04.2010 at 18:58:23.
|