Citat:
Īn prealabil postat de Dumitru73
Ziceai ca au explicat cei 45 de savanti de la Oxford 
Asta este marele pacat al omului, la tot ce nu poate sa-si explice ii atribuie origine divina.
|
Ba cred ca cei care nu inteleg ii cauta o "explicatie stiintifica".
Eu m-am nascut ortodoxa, dar am crescut atee, cu teoria evolutionismului, si big bang si oameni din maimute si toate astea,si am citit multe si a vazut multe emisiuni,dar am observat ca asa-zisi oameni de stiinta nu pleaca de la dovezi, ci de la presupuneri. Si asta se vede cam in toate discutiile si teoriile lor. vad ceva ce nu inteleg si baga repede o teorie, dar apoi daca teoria asta e asa, atunci s-ar mai intampla ceva,pe baza teoriei asteia si asa ma departe. ateismul nu are dovezi. Ce, au gasit cateva oase vechi de dinosauri si gata, e clar! sunt teorii, asa cum se si numesc, teoria evolutionismului, teoria big bang, si nu adevaruri. si ei au gasit cateva maimute bipede mai "evoluate", dar si oamenii de stiinta recunosc ca nu exista veriga intre maimute si om. si cu big bangu care a explodat din nimic, ce sa mai zic... cum sa explodeze nimicul?
si manualele de biologie spun asa:"
specia este o comunitate de populatii care se pot incrucisa intre ele si care sunt izolate reproductiv de alte comunitati similare. indivizii apartinand unei specii diferite nu se pot incrucisa sexuat, sau, daca se incruciseaza, hibrizii sunt sterili."(manual scolar de I. Teodorescu, L. Gavrila,etc.,"biologie.genetica.ecologie.evolution ism VIII", ed. didactica si pedagogica, pag 4.) Izolarea reproductiva e un argument contra evolutionismului.