View Single Post
Vechi 19.04.2010, 21:47:12
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Citeste Evanghelia dupa Matei cap. 6:5-15. Mantuitorul nu ne-a invatat sa facem spectacol cand ne rugam.

Iar daca citesti tot Noul Testament vei vedea ca Domnul Iisus Hristos si Sfintii Sai Apostoli se rugau fara nici un fel de coregrafie (adica slujbe sau ritualuri). Rugaciunea crestina reprezinta modul cel mai simplu si mai sincer de a te adresa lui Dumnezeu. Nu este novoie de tot circul acela care da bine la impresia artistica.
Ce spectacol fratilor, ca mai toti de pe-aici spuneti ca nu pricepeati o iota, va treceau cuvintele pe langa urechi, fix de spectacol va durea pe voi. Daca era asa spectacol sigur ati fi fost atenti si-ati fi stiut toate rugaciunile pe de rost inainte sa plecati pe la alte culte confesiuni si secte. Hai sa fim seriosi, auzim la radio in treacat show de genul Beyoncee si dupa doua repetari stim refrenul, dar la Biserica unde e tot asa, 'spectacol', mergem si stam ca momaile cine stie cat timp si nu ramanem cu nimic, mai si avem nonsalanta sa spunem pe urma "aaah ca mie nu mi-a vorbit nimeni de vietuire curata bineplacuta Domnului". Ba tocmai ca se vorbea dar repet, cine n-are urechi de auzit n-aude. Altii de ce aud si fac ce aud?

Eu daca as ajunge, din vreo intamplare nefasta a fiintei mele, pe la altii, show-neshow as asculta macar, daca nu de altceva, din curiozitate. Adica am pretentia ca Il caut pe Hristos, intru in Biserica Lui, nu aud si nu pricep si nimic si pe urma zic ca nu e acolo, a trebuit sa vina sa ma traga cineva de manecuta sa vad cum e la NP si-acolo, eei, acolo da, era si mi-au picat mie solzii de pe ochi.

Cam interesanti solzii astia.

Last edited by Jane Says; 19.04.2010 at 21:50:37.
Reply With Quote