View Single Post
Vechi 19.04.2010, 21:24:37
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Avea opt copii si putea sa-mi fie tata. Daca citeai ce am scris vedeai ce m-a facut sa raman acolo. Rusinica pentru ca te gandesti la prostii...
Doriana, eu chiar nu inteleg ce te-a facut sa ramai acolo...sincer iti spun, tu dai niste explicatii...insa...uite ceea ce am retinut eu despre tine:

In Biserica Ortodoxa mergeai rar, nu intelegeai mai nimic, preotul nu ti se parea cine stie ce...si ai simtit nevoia sa cauti, sa afli raspunsuri in alte parti.

Ai mai vizitat diverse biserici, ai ajuns in biserica penticostala...si acolo, cautandu-l pe Hristos cu toata inima...ai atipit in timpul slujbei, nu iti placeau cantarile, nu stii ce a zis pastorul...dar acelasi care era la usa, si care emana aceeasi sfintenie...in timpul slujbei, ca si in tocul usii.

Deci cum cautai, ce ai simtit in Biserica penticostala, spre diferenta de celelalte prin care ai mai fost...deci nu in tocul usii?

Cand a inceput sa iti placa Biserica penticostala? Dupa ce ai dat mana cu pastorul...sau cumva ar fi trebuit sa simti acel sentiment de cum ai fi auzit si ce spunea omul ala, cum predica?
Reply With Quote