View Single Post
Vechi 18.04.2010, 10:28:28
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Eu raman la parerea ca fiecare om are Sfant inger pazitor.
Nu cred ca s-a dat dogma de Sfintii Parinti ca numai cei botezati in numele Preasfintei Treimi au Sfinti Ingeri pazitori.
Stiu rugaciunea aceea de dimineata care zice asa de aceea am si deschis topicul acesta,dar rugaciunea aceea cine stie de cand e introdusa in BO,nu scrie acolo ca ar fi a vreunui Sfant Parinte cum scrie la alte rugaciuni de dimineata ca sunt a Sfantului Macarie cel Mare,sau a Sfantului Vasile cel Mare sau ale Sfantului Ioan Gura de Aur.
Si eu cred la fel!
Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Nu scrie cine a scris-o, e o compilatie de citate din scripturi si din scrierile unor parinti.

Nu stiu, eu nu cred in nenoroc si nici in noroc. Sunt sigura ca Dumnezeu stie foarte bine ce face cu fiecare si ca trimite sufletele la o adresa precis dpdv al timpului/spatiului. Cred ca un ortodox are multi talanti si ajutoare (harul de la botez, inger pazitor, Biserica si tainele sale) in a ajunge la Dumnezeu si ca raspunsul pe care il dam noi va fi mult mai greu decat unul care n-a avut toate acestea.

Iar ce mi se pare mie drept sau nedrept nu are nici o relevanta. Cred ca ar trebui sa fim ENORM de recunoscatori in primul rand. Sa ne cutremuram. Si sa citim capitolele 2 si 3 din epistola catre romani :)
Eu n-am incredere decat in Sfintii Parinti, nu ma intereseaza infloriturile altora!
Vreau sa stiu care Sfant a spus ca numai la Botez se primeste inger pazitor!
Gata, "prostestez" ca m-am enervat
Reply With Quote