Citat:
În prealabil postat de Doriana
Iata ce inseamna crestin:
"în Antiohia, întâia oară, ucenicii s-au numit creștini."
Deci este un nume dat de oameni ucenicilor lui Hristos. Vine de la Cristos-crestin. Si iata cum trebuie sa fie un ucenic:
"Și cel ce nu-și poartă crucea sa și nu vine după Mine nu poate să fie ucenicul Meu."
"Așadar oricine dintre voi care nu se leapădă de tot ce are nu poate să fie ucenicul Meu."
Seamana a ucenic cel ce da cu toporul in capul cuiva?
|
Tu te-ai lepadat de tot ce ai? Ce inseamna sa te lepezi de tot ce ai...nu mai faci nici un pacat, de cand se intampla asta?
Ori nu suntem nici unul dintre noi crestini, ori suntem...atat cel care judeca, cat si care e judecat pentru ca: omoara, sau mananca prea mult, nu se roaga destul, e mandru, e rautacios, perfid, mincinos, iubitor de arginti, de lux, invidios, subiectiv...si lista poate continua.
Tu cand ai pacatuit(!?!), ce erai...concret, daca nu crestina...atunci ce?
Eu incerc sa aflu un raspuns, dar dat de voi, la afirmatiile care se regasesc numai in cadrul cultelor NP...de la voi, si inteles numai de voi NP, si nu imi place cand cineva nu poate sa isi explice afirmatiile care nu se regasesc in Biblie, cu citate din Biblie...ca si cum orice expresie ar fi luata cuvant, cu cuvant din Sfana Scriptura!!!