View Single Post
Vechi 04.04.2010, 23:12:55
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Dar de ce ai spune una ca asta cind nu e asa?
Asa, ia sa vedem noi. Intrebare : Exista ADN ? Exista. Este stabil si caracteristic ADN-ul ? Este. Acum, intrebare : De ce este stabil si caracteristic ? Pentru ca a fost "fabricat" in mod constient si voit, altminteri aceste doua caracteristici nu au cum sa coexiste. Adica, hazardul poate sa creeze o structura stabila dar nu si CARACTERISTICA.

Citat:
V-am mai intrebat o data daca considerati ca formarea unui cristal de gheata organizat intr-o structura geometrica complexa si simetrica dintr-o picatura de apa fluida si diforma presupune un designer inteligent sau ajunge numai o forta oarba cum ar fi electromagnetismul?
Ei hai sa ma lansez(hazardez) si eu...

In primul rand electromagnetismul nu este o forta oarba, el, electromagnetismul face parte dintr-un complex de trei "forte"(electromagnetica,gravitationala si informationala, care se mai cheama si camp unificat), forte care alcatuiesc constiinta materiei, adicatelea mai simplu spus materia da dovada de inteligenta. Ei, acum astea fiind spuse, raspunsul meu este NU, nu este nevoie de un designer, pentru ca, insusi apa STIE cum sa se organizeze in atari conditii, dar atentie, conditii(imuabile) stabilite de Creator (designer).

In concluzie in "incapatanarea" mea o tin una si buna Dumnezeu Este.

Last edited by eodor nastasa; 05.04.2010 at 00:50:02.