View Single Post
Vechi 01.04.2010, 23:35:57
ConitzaAna ConitzaAna is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.01.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
oare criminalilor din siret,care au impuscat cu sange rece o mama ,impreuna cu fetita ei, le-ai aplica metoda tolerantei si a blandetii ! Tu crezi ca asemenea brute indiavolite, mai merita altceva decat un glont in ceafa ??? Oare diavolul care face monstruozitati merita un tratament bun si bland, sau trebuie starpit din radacina impreuna cu uneltele sale ???
Si inca ceva: Eu cred ca niciun om nu este unealta diavolului. PACATUL este unealta, nu pacatosul. Oricat de spurcat ar fi fost un om, el are pana in ultima clipa sansa la mantuire ( avem exemplul talharului de pe cruce)...Asa ca, Radule, este, intr-adevar, mai usor sa le tragi acelor criminali cate-un glonte-n cap, decat sa incerci sa-i faci sa regrete ce au facut si, eventual, sa se transforme din indraciti in induhovniciti. Este mai usor, dar oare este DREPT?
Nu m-am confruntat niciodata in viata cu o asa oroare si nici nu stiu cum as reactiona( probabil n-as mai fi asa pacifista), dar, deocamdata...imi permit sa sustin dreptul la o a doua sansa (Desigur, fara lux in puscarii...categoric!)
Reply With Quote