View Single Post
Vechi 31.03.2010, 22:23:41
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
asa o fi in multe puncte in care zici, dar mie unu, mi se pare tare plictisitoare muzica,cantarile alea, parca is de ...inmormantare toate, doamne iarta-ma ! si de aia ma ia o plictiseala de nu mai pot, eu is intelectual,vreau sa aud discurs, predica, problematizare...cultura si religie, omul modern si credinta...tec., subiecte ardente, pt omul sec 21,si nu pt cel de acum 1000 de ani !

Crede-ma ca te inteleg perfect deoarece si eu am avut astfel de "probleme" ma plictiseau enorm slujbele tot timpul criticam, carcoteam, aratam cu degetul dar sti ce uitam? uitam sa traiesc credinta, uitam sa traiesc slujba , eram prea ocupat cu critica ca sa mai fiu atent la predica, la mesajul cantarilor si astfel nu imi folosea la nimic Liturghia, pana cand am inceput sa traiesc slujba sa fiu atent, sau uit de critica si sa receptez mesajul, de atunci a inceput din ce in ce mai mult sa mi se descopere si sa mi se lamureasca toate, sper sa Dumnezeu sa te calauzeasca si pe tine spre aceasta lamurire dar nu uita sa lupti pe acest drum pt ca ortodoxia inseamna lupta

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote