31.03.2010, 22:05:43
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de ConitzaAna
Dupa cum s-a spus si mai sus, eu cred ca oamenii ar trebui sa-si vada lungul nasului si sa se comporte cu foarte multa toleranta si blandete fata de aproape. Radu spune ca, uneori, violenta poate fi o rezolvare, dar eu spun ca nu violenta este aceea care aduce rezolvare, nu bruscarea vointei aproapelui, ci vorba buna, vorba dreapta. Am si un exemplu: o persoana care s-a apucat de tanara de fumat. Parintii au baut-o, au certat-o si cate si mai cate. Persoana cu pricina nu s-a lasat de fumat, ba mai mult...a perseverat in viciu. Intr-o buna zi, vine un om la aceasta persoana si, vazand-o ca fumeaza, se intristeaza, se uita la ea si, dupa un moment de tacere, ii spune :"Daca mai fumezi, o sa te ia dracu' "...Fumatoarea a marturisit ca aceste cateva cuvinte au zdruncinat-o, moraliceste vorbind, mult mai mult decat bataile si reprosurile pe care le primise de la parinti. Prin urmare, adevarul poate fi, uneori, mult mai dureros decat palma si, cu siguranta, aducator al Mantuirii.
|
oare criminalilor din siret,care au impuscat cu sange rece o mama ,impreuna cu fetita ei, le-ai aplica metoda tolerantei si a blandetii ! Tu crezi ca asemenea brute indiavolite, mai merita altceva decat un glont in ceafa ??? Oare diavolul care face monstruozitati merita un tratament bun si bland, sau trebuie starpit din radacina impreuna cu uneltele sale ???
|