Citat:
În prealabil postat de forfota
Ai dreptate... Macar aici la acest topic sa-i lasam pe cei priceputi sa ne corecteze.
Multumesc, Andrusca etc...
Din mesajele lui cherub nu se intelege ce vrea sa spuna. Si eu cintindu-i "explicatiile" am dedus ca ne spune ca este corect "scrim", nu "scriem".
|
forfota, nu e vina mea ca mesajele mele sunt putin prea complicate pt. capacitatea ta de intelegere (si poate si a altora)... ce sa-i faci, daca numai atata poti si tu!... e dezolant... ti-as recomanda sa le recitesti mai atent, eventual... pune-ti niste ochelari, ceva... in schimb, reciteste si mesajele postate de AndruscaCIM, sa vezi cat de abundente si 'prolifice' in greseli mai sunt!... ori, mi se pare mai mult decat ironic asa ceva, venind din partea unei pers. care a mai si initziat (cu 'tupeu') un astfel de topic si care se considera 'in masura' a-i corecta pe altii!... dar, forfota, poate esti chiar AndruscaCIM, intrata cu alt pseudonim

, sau poate doar cineva apropiat adus aici pe post de 'suport moral' sau ceva de genul... cine-stie... in sfarsit, ce mai conteaza? in ceea ce ma priveste, argumentele postate aici sunt destul de clare, vb de la sine, iar parerea ta este complet neavizata, neinteresanta si irelevanta, oricum...

iti 'bagasi nasul' de scrisesi si tu pe-aici doar asa, 'ca sa te afli-n treaba' si 'sa n-adormi'... sau poate ca te-ai lasat induiosat(a) de faptul ca Andrusca a-nceput sa pozeze in victima, considerandu-se 'haituita' de 'oamenii astia haini' etc, de indata ce a ramas fara replica si a fost 'incoltzita', fiindca propriile-i greseli (pe care daca ea se 'face ca ploua' sau ca nu si le vede, continuand, totusi, sa-i corecteze pe altii), 'vbesc' acuzator impotriva ei etc?! lol. Dar sa fie clar aici: daca m-am apucat sa critic putin (mai mult), a fost in spirit de 'auto-aparare'/defensiv si tin sa subliniez ca nu am absolut nimic personal, cu nimeni (la urma urmei, nici nu ne cunoastem etc), ci doar cu unele 'pb de atitudine' si eventuale greseli etc... atata tot.