View Single Post
Vechi 23.03.2010, 11:55:49
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Eu nu inteleg un lucru, de ce se bate toata ziua pe ideea ; " mergi la duhovnic, intreaba pe duhovnic ! ". Dar ce, eu nu am minte sa gandesc, trebuie neaparat sa gandeasca duhovnicul in locul meu la orice, ca si cum ar trai acesta viata mea ?
Deja se abereaza cu cel mers la duhovnic si , uneori am tendinta sa uit ca traim intr-o lume in care, daca nu-ti pui minte la contributie, nu izbutesti spre supravietuire...
Si, pana la urma, ce stie duhovnicul de o sarcina, ce stie el de simtamintele si trairile unei femei insarcinate, de starea acesteia fizica si spirituala ? El scoate cartea si, ca dintr-un calculator, incepe sa-ti spune ce trebuie sa faci, ca unui personaj comun, dar sa nu uitam si de individualitate.
Cea mai importanta perioada a unei fiinte, mai ales umane, este cea intrauterina...perioada de formare a acesteia, asadar nu va jucati cu o fiinta nevinovata pe premiza egoista si absolut personala ca trebuie sa va curatati de pacate si sa va desavarsiti, sau cum vreti voi sa-i spuneti . Aveti timp destul sa faceti aceasta dupa ce se naste pruncul, pana atunci, dati-i alimentele necesare cresterii si formarii lui, dati-i toate substantele nutritive de care are nevoie acesta si, mai ales, oferiti-i libertatea sa creasca frumos si sanatos in casuta binecuvantata daruita de Dumnezeu prin burtica femeii.
Si fiti optimiste si fericite...caci asta inseamna tot atata bucurie duhovniceasca.
E cred ca trebuie sa se intrebe intai medicul. Iar la duhovnic te duci doar pentru dezlegare.
Daca te duci la duhovnic si iti zice ceva de gen: "daca tu crezi ca poti sa tii post, tine" ce faci? te apuci si tii post?
Reply With Quote