View Single Post
Vechi 18.03.2010, 23:40:08
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Sa mai adaug ca Japonia este patria mama a uneia dintre cele mai prolifice grupari mafiote din lume, yakuza, care are o sumedenie de ramificatii si-n structurile juridice locale. Adica taie si spanzura cam dupa cum ii este placul. Prin urmare chiar de-ar fi sa plecam de la ipoteza ca-s toti atei acolo tot nu merge socoteala cu morala instituita de litera legii.
Cherry picking at its best, asta faci tu, si ai facut-o si pe celalalt thread, unde iti voi raspunde maine, pentru ca nu am timp acum sa scriu cat am de gand sa scriu.

Ai fost in Japonia sa vezi cam cum e treaba cu Yakuza? Yakuza e una dintre mafiile cele mai "controlate", tocmai pentru ca se afla in Japonia, unde nu prea misca multi in fata legii. Japonezii insisi rad de Yakuza, atunci cand o compara cu mafia rusa, de exemplu.

Ca tot am adus vorba de rusi, ce religie e majoritara acolo?

Long story short, din nou: ipoteza conform careia o societate are nevoie de un bau bau mistic pentru a sta departe de anarhie e infirmata de fapte, deci falsa.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote