View Single Post
Vechi 16.03.2010, 15:27:52
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Nu te face ca nu ai inteles.
Am zis clar: teritoriul Romaniei.
Ce ai zis clar?
Citat:
Reformulez:
Care sunt versetele din Biblie, sau din ce profetie reiese ca teritoriul Romaniei ai fost cel care a iesit primul de sub ape dupa potopul lui Noe?
Păi nu ți-am dat citate? Nu asta ai cerut? Caută și dumneata prin texte.
Ce insinuezi dumneata zicând că mă fac? Că nu ar fi ieșit teritoriul României primul din ape? Păi ți-am zis că în textele sfinte se vorbește despre Pământul vetrei Române, iar în Biblie despre Țara Strălucirilor...

Deci dacă mă iei la miștou cu „nu te face că n-ai înțeles” înseamnă că n-are rost discuția, și iată că marmotele ce învelesc în staniol ciocolata abea așteaptă... nu știu ce așteaptă.

Dar am rectificat cele două false presupuneri pe care le-am făcut în discuția de până acuma astfel:

1.La potop apele de sub Cer se adunau în adunările lor formând mările dar cu toate astea din pricina că erau deschise jgheaburile cerului și ploaia nu a încetat 40 de zile și erau deschise izvoarele adâncului cel mare de aia s-a adunat apă ca a depășit munții cei mai înalți cu 15 coți. Iar eu am susținut fals că apele la potop nu se mai adunau în adunările lor, lucru pe care mi l-am corectat.
2.Am susținut, am lăsat să se înțeleagă că Noe a acost pe teritoriul României fără să știu exact, deși știam din Cuvântul lui Dumnezeu că a ieșit pământul vetrei Române primul din ape, și acum am citit că și la facere tot primul a ieșit din ape. Dar Noe, unde anume a acostat, și unde se află muntele Ararat, de i s-a odihnit Corabia, nu am habar dar nu-i exclus ca să se fi odihnit prin Carpați.

Deci ți-e clar? Iată m-am corectat de valul de care am fost luat.

Și să ne întoarcem la subiect.

Last edited by vsovivi; 16.03.2010 at 15:39:05.
Reply With Quote