View Single Post
Vechi 16.03.2010, 13:51:25
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Zic si eu precum copii: piua.
Care cuvant al lui Dumnezeu spune ca Noe a acostat pe pamantul Romaniei?
De unde l-ai luat? E o deductie?
Mă, nu ți-am zis că nu a acostat ci că pământul României a ieșit primul din ape? Tu citești ce am scris? Ce e aia PIUA? Eu știu chestia aia că freci sau bați apa-n piuă. Deci fie ai înțeles greșit, fie m-am exprimat prost, iar dacă te-am dus în eroare îmi cer scuze și iertare dar nu am vrut să zic neapărat că a acostat în România, deși nu-i exclus, dar este scris de sus prin prooroci că pământul României a ieșit primul din ape după potop, ceva de genul ăsta, că nu știu să-ți dau citatul exact deși țiu minte sigur că am citit ceva legat de acest subiect, în Cuvântul lui Dumnezeu.

(Vezi că am mai completat la răspunsuri după ce tu ai citat, deci nu sunt cuprinse propoziții și explicații în ce ai citat, dacă te interesează răspunsul, oricum nu e cineștie ce, ci doar o încercare de a arăta Adevărul creației, pentru a știi noi unde ne aflăm și trăim și Cine a făcut pentru noi toate acestea Bune și frumoase și cine le-a mocirlit la început și apoi mereu prin minciună și păcat băgând pe om în moarte și patimă... și necaz și chin și durere și nemulțumire spre lepădare de Dumnezeu și spre hău.)

Last edited by vsovivi; 16.03.2010 at 14:14:22.
Reply With Quote