View Single Post
Vechi 10.03.2010, 13:29:14
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kosmy022 Vezi mesajul
Nu-ti mai bate capul, Dumitru. Si eu m-am contrazis cu vsovi la un moment dat, pana cand mi-a zis altcineva ca tine de cei de la Pucioasa.
Ce legătură au cei de la pucioasa? Că ei mărturisesc Adevărul? Da, Acela e Adevărul și eu le dau dreptate fiindcă e așa, iar fiindcă vouă v-a zis nenia cu tanti grijania că e sectă, că e minciuni, gata, nu mai credeți... păi eu nu sunt dintre pucioși deși îi mărturisesc că ei au dreptate... deci ce insinuezi referitor cu locuitorii sfintei Cetăți? Că argumentele mele sunt minciuni? Nu sunt minciuni dar cu voi e altceva... vă place să stați așa păcăliți de toată gLumea, plină de vrăjitorii și vrăjitoriile ei. Cândva o să vă convingeți singuri... deci nu mă contrazic cu voi că mai devreme sau mai târziu și așa veți afla, iar slavă de la oameni n-am nevoie... deci pentru ce să mă contrazic, ca să mă tot faceți nebun mereu? nu-i bai că chiar iată recunosc că sunt. Că oricum asta credeți. Deci, pe ce altă bază mai insinuați că mint? că sunt pucios? Da, sunt. Deși n-am întâlnit pe nimeni dintre ei, dar sunt fiindcă încerc să-i urmez. Dar voi pe cine urmați?
Reply With Quote