View Single Post
Vechi 01.03.2010, 19:45:40
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Crezi? Am intalnit si argumentele lor! Si'n Romania exista un sinod mateit ,mai bine zis, doi arhierei din Romania apartin unui sinod mateit! Au primit succesiunea de la asa zisul Episcop Victor Leu. Cand Slatioara i-a cerut acestuia documentul de hirotonire, nu l-a putut prezenta!
Vazand ca din 1955, Adevaratii Crestin-Ortodocsi au primit ierarhia prin IPS Galaction Cordun, si vazand ca exista deja o Biserica, ce au facut acestia a fost doar o incalcare grava a canoanelor, dand nastere unui pseudo-sinod!
Cand a parasit PS Galaction Cordun BOR? Am o vaga impresie ca dupa teoriile mateitilor, BOR pierduse demult Harul cand a plecat PS Galaction.

Vezi ca s-ar putea sa ai probleme si cu florinitii de genul sinodului lui Ortodoxia.i.thanatos. Din cauza ca ei declara ca BOR nu mai are Har, iar BOSV nu are o pozitie clara si se abtine, e posibil sa piarda si BOSV Harul, ca, vezi tu, nu-i anatematizeaza pe "eretici". Cam asta a fost si motivul ruperii mateiti - floriniti, florinitii nu declarasera ca cei pe stil nou nu mai au Har.

Nu te speria de ce am scris mai sus, eu nu cred povestile alea, iti spun doar ca sa fii pregatit.
Reply With Quote