Citat:
În prealabil postat de windorin
Cuvantul meu era pentru a mangaia si repara ce facuse un alt cuvant, putin mai inainte.
Acel cuvant, atingand intentionat, m'a mahnit si am cautat sa arat ca si luat in sine, nu este ceva rau.
Si, ca tot am ramas pe cuvintele acestea...
Uneori, prin "geamul de la bucatarie" totul poate fi vazut mai bine. Depinde de inima si mintea celui care priveste.
A sta intr'un loc si a avea asezare, atrage mila si dragostea lui Dumnezeu, care lumineaza mintea si incalzeste inima.
Plus ca, a sta in bucatarie, de cele mai multe ori, este urmare a dragostei pentru cei dragi. Este jertfa si bucurie.
|
Mi-am dat seama de intentia ta, bineinteles...insa era vorba totusi de opinia pe care o putem avea uneori, opinie care sa nu reuseasca sa acopere toate laturile patratului...astfel refuzand uneori, tocmai din aceasta cauza, sa acceptam unele evidente in necunostinta de cauza, si asta tocmai pentru faptul ca poate privim prea mult prin "geamul de la bucatarie"...cand intr-o casa mai sunt atatea alte "ferestre" prin care e frumos, sanatos si indicat sa privim pentru a avea o imagine de ansamblu...de obiectivitate.
Trebuie sa recunosti, metafora a fost aleasa foarte bine, pentru ca descrie exact ceea ce vrea sa si transmita...